divendres, 27 de maig del 2011

Resistir pacíficament és vèncer

El mitjans de comunicació oficialistes estan obsessionats en fer-nos creure que tot aquest moviment (ells l'anomenen dels indignats, jo em quedo amb el 15M o "acampada per la dignitat") no serveix per a res. És mes, qualsevol mobilització és minimitza a no ser que sigui dels afeccionats de l'equip de torn cel·lebrant la victòria de torn. Aquest matí han arribat a dir per la radio que "netejaven" la plaça Catalunya d'objectes potencialment perillosos per a una possible celebració del títol del Barça. Quina hipocresia més obscena!!. El que han fet ja ho podeu veure a la foto.
PREGUNTA-1: Per què el Barça no fa un comunicat demanant a la seva afecció que celebrin el que hagin de celebrar al Camp Nou o a qualsevol altre lloc?
PREGUNTA-2: què es pot fer ara mateix?. Unes quantes propostes:
  1. Veieu el vídeo de desallotjament.
  2. Signeu aquesta petició de avaaz.org
  3. Signeu la petició de dimissió de Felip Puig
  4. Aneu a fer pinya a qualsevol plaça que tingueu a la vostra ciutat
  5. Recordeu, també, que continua la moguda "tots els dimecres al carrer" per aturar les retallades.
  6. Comprovar que es poden fer coses concretes al aturar un desnonament per segona vegada.
PREGUNTA-3: perquè "netejen" la Plaça Ricard Vinyes de Lleida si mai ha estat lloc de celebracions de res?. M'han comentat que durant "l'operació" d'aquest matí s'han excedit tan que els cotxes que passaven feien sonar el clàxon en senyal de protesta.
PREGUNTA-3: perquè no s'ha obert un debat públic i extens sobre tots els temes que es plantegen al manifest de "democracia real": igualtat, renda bàsica universal, llei electoral, drets constitucionals, taxa Tobin, fiscalitat progressiva i real,...  Com no ho faran anirem desgranant els temes un per un en aquest bloc. De moment un perla al voltant de les retallades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada